Vacature Social Media Coordinator

Social Media Coordinator – De Bovengrondse (2-3 uur per week)

De Bovengrondse is per direct op zoek naar een social media coordinator

Over De Bovengrondse
De Bovengrondse is een intersectionele feministische doe-tank, opgericht in 2016 met als missie om samen te werken aan een samenleving waar gelijkwaardigheid vanzelfsprekend is. We gebruiken activisme om mensen aan het denken te zetten over alledaagse ongelijkheid en grote misstanden. Daarbij vinden we het belangrijk om te laten zien dat ongelijkheid op verschillende snijvlakken plaatsvindt. We maken ook publieks programma’s, waarin we mensen uitnodigen om zich te verplaatsen in de ander en na te denken over de toekomst van de samenleving. En wie een plan heeft voor een toffe actie, kan op onze netwerkavonden medestanders zoeken en advies inwinnen om dat plan vleugels te geven.

De Bovengrondse bestaat uit (jonge) mensen uit allerlei vakgebieden die hun kennis en talenten vrijwillig inzetten om het publieke debat over (gender)ongelijkheid aan te wakkeren.

Wat ga je doen?
Samen met onze andere social media captain ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze sociale media. Je reageert op vragen en DM’s en voelt aan wanneer we op welke actualiteit willen inspelen en wanneer we ons met wie solidair betuigen.

Tijdens acties schrijf, plan en post jij de content. Deze periodes kunnen evt wat drukker zijn, maar dit is altijd in overleg.

Jij bent:
Een socials tijger en idealist met opgestroopte mouwen. Je bent thuis in het intersectioneel feminisme en communiceert inclusief. Je hebt een vlotte pen, een creatieve geest en kennis van social media. Je bent niet bang voor nieuwe ideeën die de boel een beetje opschudden en je houdt van samenwerken en doorpakken.

Werkplek:
Jouw keukentafel of bank :). We hebben momenteel geen kantoor en met corona lijkt het erop dat thuiswerken nog even de norm blijft. We gebruiken Slack voor interne communicatie of bellen elkaar soms even.

Startdatum:
Per direct, in overleg. Na twee maanden zullen we de samenwerking evalueren.

Enthousiast?
Solliciteer door voor 20 december je motivatiebrief en CV te sturen naar info@debovengrondse.nl.

We vinden het essentieel dat De Bovengrondse een afspiegeling is van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een sterk team te vormen.

 

Scroll naar top