De Grote Feministische Brainstorm

Deze grote brainstorm is een soort Femibo XXL. Een avond gevuld met pitches, vooral van acties en plannen die al in een verder stadium zijn, waar specifieke hulp gezocht wordt en waar gezamenlijke denkkracht nodig is. Wij zijn van mening dat er soms te veel op verschillende eilandjes wordt geopereerd terwijl wij (de verschillende groepen en personen) elkaar juist zouden moeten vinden en versterken. Bij De Grote Feministische Brainstorm nodigen we individuen en organisaties uit die bezig zijn met feminisme en emancipatie om het gezamenlijk naar een hoger niveau te tillen. Op deze avond komen dingen samen; dromen en plannen, uitvoerders en strategen, grote partijen en kleine denkers. Door elkaar in het echt te ontmoeten worden er zaadjes geplant voor mooie samenwerkingen.

Gezamenlijk plannen naar een hoger niveau tillen.

Na afloop van De Grote Feministische Brainstorm versturen wij altijd een nieuwsbrief waarin mensen alle pitches terug kunnen vinden, zodat iedereen ook na afloop met elkaar in contact kan komen of zodat mensen die onverhoopt niet aanwezig konden zijn tóch aan kunnen haken mochten ze een interessant plan tegenkomen.

De Grote Feministische Brainstorm organiseren we eens per jaar in Amsterdam. Houd onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven van de volgende editie.