Femibo

De Femibo is onze feministische netwerkborrel, een lichtvoetige en toegankelijke avond waar gelijkgestemden en geïnteresseerden elkaar en De Bovengrondse kunnen ontmoeten. Wij krijgen door het jaar heen veel verzoeken om ‘mee te doen’, ‘iets te doen’, of meer te weten. Deze avonden voorzien daarin, doordat wij mensen betrekken en de mogelijkheid bieden elkaar te ontmoeten om zo elkaar en elkaars ideeën te versterken. Tijdens de Femibo is er voor iedereen die wil de kans om hun ideeën te pitchen. Mensen krijgen een paar minuten de gelegenheid om een enthousiast en betrokken publiek te vertellen over plannen of dromen en zo medestanders te vinden. De rest van de avond is Femi-borreltijd. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen mensen ongestoord plannen smeden het patriarchaat omver te werpen. Wil je alleen komen luisteren en om je heen kijken? Dat mag ook!

Lichtvoetige feministische netwerkborrel

Na afloop van de Femibo’s versturen wij altijd een nieuwsbrief waarin mensen alle pitches terug kunnen vinden, zodat iedereen ook na afloop met elkaar in contact kan komen of zodat mensen die onverhoopt niet aanwezig konden zijn tóch aan kunnen haken mochten ze een interessant plan tegenkomen.

Femibo’s organiseren we (ongeveer) iedere maand, in verschillende steden door heel Nederland en op plekken in de stad waar iedereen zich welkom voelt! Houd ons in de gaten om op de hoogte te blijven waar en wanneer de volgende editie plaatsvindt. 

Wil jij een femibo organiseren in jouw stad? Mail naar info[at]debovengrondse.nl

Femibo #1 – Amsterdam, november 2018

Femibo #2 – Leiden, januari 2019

Femibo #3 – Rotterdam, februari 2019

Femibo #4 – Amsterdam, maart 2019

Femibo #5 – Utrecht, juni 2019

Femibo #6 – Rotterdam, oktober 2019